Eerste MonteursCrossOver van start!

Op woensdag 30 maart is de MonteursCrossOver succesvol gestart! De groep van 19 monteurs van 8 organisaties is verdeeld in 3 teams, de teams zijn meteen goed aan de slag gegaan. Hieronder een korte toelichting per team:

1. Klant = Koning!

De monteurs gaven aan dat er nog verbeteringen kunnen liggen in het weten van de voorgeschiedenis van de klant. Ook de samenwerking met het meldpunt kan soms beter. Wat ook erg belangrijk is, en waar verbeteringen kunnen zijn, is het inschatten van de verschillen tussen soorten klanten. Sommige klanten willen bijvoorbeeld persoonlijke aandacht, terwijl andere klanten vooral goed geholpen willen worden.

2. Safety First

De monteurs waren eensgezind dat veiligheid een van de allerbelangrijkste thema’s is en blijft en dat er altijd zaken beter kunnen. Er is gelukkig al veel goed geregeld, maar uit de uitwisseling bleek bijvoorbeeld al dat waterbedrijven bepaalde procedures minder scherp hebben beschreven dan netbeheerders en dat het ene afzettingshekje het andere niet is. Routine lijkt een van de thema’s waar we deze CrossOver verder op door gaan.

3. Dag & Nacht
De monteurs zien als belangrijke aandachtspunten voor het plannen van storingsdiensten: het opvangen van ziekte/uitval, goede beschrijvingen van de situatie door de klant (zodat je de situatie kunt inschatten) de werk/privé relatie (met gezin) en de balans tussen van tevoren weten wanneer je werkt en de vrijheid om te schuiven. Een uitdaging voor de planning is de ArbeidsTijdenWet.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK