Een dag vol stalen zenuwen en mooi resultaat

Afgelopen vrijdag, 30 november 2018, was de afsluitende dag van alweer de zesde technische CrossOver. Na een korte zoektocht naar het juiste gebouw in de nog donkere ochtenduren van deze winterdag, was het prachtig om de zon op te zien komen door de weidse ramen van het gebouw van Engie aan het IJsselmeer. Het frisgroene gras en het fonkelende water fungeerden als mooi decor voor deze inspirerende dag.

In the morning

Een rondleiding door Marcel en Henk van Engie kon natuurlijk niet achterwege blijven. Met feloranje helmen en hesjes aan waren de mannen helemaal klaar voor de echte Engie-experience. Tussendoor vond een co-creatiesessie plaats met (HR-)managers en teamleiders. Hier kregen de deelnemers een voorproefje van de resultaten van het CrossOver onderzoek naar hoe we het tekort aan technici kunnen verminderen. Daarop aansluitend hebben we gebrainstormd over initiatieven die we sámen, in plaats van iedereen voor zich, kunnen gaan ondernemen om dit tekort te verminderen. Er liggen mooie ideeën op tafel en hierover komt later zeker meer!

En toen was het tijd...

Na een heerlijke lunch was het dan tijd voor de presentaties, die o zo spannende presentaties. Wat hierbij zeker genoemd mag worden is dat elk teamlid, ondanks de soms stalen zenuwen, die dag gepresenteerd heeft. Wij zijn trots en dat mogen jullie ook zijn! Wat was het bijzonder om iedereen daar te zien staan en te horen waar zij de afgelopen drie maanden mee bezig zijn geweest. Thema’s zoals het uitspreken en voelen van waardering, het delen van kennis en het slim omgaan met nachtdiensten kregen de nodige aandacht. Was je er niet bij en ben je benieuwd wat er uit dit traject is gekomen of lees je graag nog een recap van wat er die dag allemaal verteld is?

Bekijk dan hier de uitkomsten van de verschillende thema’s:

Wij zijn ontzettend trots op alle monteurs en teamleiders die mee hebben gedaan met dit CrossOver traject. We kijken er naar uit te zien hoe de opgedane kennis, de nieuw gesloten contacten en de opgezette initiatieven verandering gaan brengen in het technische werk van de toekomst. Aan iedereen die een rol heeft gespeeld bij deze TechCrossOver zeggen wij: bedankt voor je waardevolle input!

Geniet je graag nog even na? Alle foto’s van de dag zijn te vinden op onze Facebook pagina!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK