De Werkvloer in de OBA

We weten hoe lastig het is om technici te vinden, dat je daarvoor creatief moet zijn en nieuwe groepen moet aanboren. Waar kan dat beter dan in de bieb? Onze samenwerkingspartner House of Skills heeft onlangs De Werkvloer ingericht op de eerste etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA).

De Werkvloer

De Werkvloer is een informatie- en inspiratiebron voor iedereen die geïnformeerd wil worden over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, hoe het werk van de toekomst eruit ziet, welke skills je daarvoor nodig hebt en wat de noodzaak is van een leven lang ontwikkelen. Het is ook een plek voor iedereen om kennis te maken met het werken in de techniek. Dat kan natuurlijk het beste met technische bedrijven zelf!

House of Skills biedt bedrijven en organisaties, bijvoorbeeld door het geven van presentaties of workshops, de mogelijkheid gebruik te maken van De Werkvloer. Geïnteresseerd om als organisatie te participeren of wil je meer informatie over De Werkvloer? Neem dan contact op met Ronald Koen, communicatie & PR House of Skills Tel - 06-53880355 Mail - r.koen@amsterdam.nl

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK