Terug naar site

''De toekomst door onze ogen''

Wat een administratieve power op deze laatste CrossOver dag! Nadat de deelnemers oefenden met verschillende overtuigingsstijlen hebben ze in de middag hun 'testimonials' aan de leidinggevenden gepresenteerd. Iedereen las een fragment voor en daarna hebben ze doorgepakt met hun leidinggevende. Hoe kunnen zij hen helpen om hun toekomst te verwezenlijken? Zodat het niet blijft bij mooie woorden op papier, maar er een volgende stap gezet kan worden in de organisaties.

Na een wandeling kwam iedereen terug met plannen. Stuk voor stuk hebben de organisaties zich gecommitteerd aan de toekomst van de deelnemers. Een prachtige afsluiting van een persoonlijk, eerlijk, open traject.

Ik denk dat ik mijn baan op de salaris-administratie veel leuker en uitdagender kan maken als ik meer tijd overhoud om iets uitte zoeken, te analyseren of mee te denken bij salaris kwesties. Ik heb gemerkt dat ik energie krijg als ik meer kan bijdragen aan de kwaliteit van de organisatie.

 

De automatisering zie ik niet als een bedreiging, maar als een kans om mijn werk aantrekkelijker te maken. Er ontstaat meer ruimte voor andere en leukere opgaven.
Wat ik als kind/puber leuk vond is door mijn hele leven een rode draad geweest.

 

Randi - Brabant Water

Ik heb het idee dat veel mensen binnen en buiten HVC zich zorgen maken over de toekomst vanwege de digitalisering en robotisering die aanstaande is, maar in mijn ogen is dat onterecht. Als je er goed mee omgaat en de focus legt op het menselijke aspect en de taakverrijking die daaruit voortvloeit, dan ben ik van mening dat we er veel gelukkiger van worden. We houden meer tijd over om leuk werk te doen en vooral meer tijd om te genieten van alle leuke dingen in het leven.

 

Patrick - HVC

Begin 2020 werd besloten om alle bestaande systemen te automatiseren, ‘in the cloud’ te gaan werken met ‘sharepoint’. Voor mij een boze droom, maar de voorspelling dat ik niet mee zou kunnen komen met deze modernisering ten spijt, is het mij gelukt, mede door mijn nieuwe baas. Hij heeft mij geleerd dat je altijd moet geloven in jezelf, niet bescheiden hoeft te zijn en je kansen moet grijpen, wanneer die zich aandienen. Ik ben me zowaar gaan interesseren in deze automatisering – ik vond het zelfs leuk. Ik MOEST niet meer, maar ik WILDE zelf. Er ging een wereld voor me open. Ik kon weer geloven in mezelf.

 

Sandra - BMC Moerdijk

Klik hier voor alle foto's van deze laatste middag.
Bedankt Karin Smit voor je praatje en aanwezigheid & Enexis Lab73 voor de gastvrijheid.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK