Terug naar site

Dag drie van de TechCrossOver vloog voorbij

Gister was de derde bijeenkomst van de TechCrossOver. We waren te gast op het mega terrein bij HVC in Alkmaar. Met het welkomstwoord van Roland van der Willigen werd de dag gestart.

Na de start van de dag gingen we eerst even tien minuten in het zonnetje buitenspelen, met de gedachtegang; Hoeveel inzet geef jij in een team (of het nou gaat om touwtrekken of je eigen werkzaamheden)? Daarna was iedereen helemaal wakker en ready om met de inhoud aan de slag te gaan: Gezonde werkhouding, Virtual reality, Omgaan met agressieve klanten, Smart schouder en Tevreden personeel. Deze onderwerpen werden weer helemaal naar boven gehaald en de laatste stappen aan deze thema's worden momenteel gezet!

In deze terugblik duiken we niet meer de diepte in, want de eerste volgende dag is tevens de laatste en dan zullen alle thema’s gepresenteerd worden door de CrossOverdeelnemers. Heb jij je al aangemeld? Zie hier alle informatie voor deze slotbijeenkomst.

De dag werd afgesloten met een rondleiding in HVC en werden een tiental vragen onderweg gesteld. Benieuwd naar deze vragen of misschien zelf wel kans maken op een CrossOverprijs? Vul dan de vragenlijst in!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK