CrossOver voor administratief personeel

Start onderzoek naar een CrossOver voor administratief personeel

De WENB/WWb gelooft in samenwerken aan innovatie volgens de CrossOvermethode. Daarom ondersteunt zij nu het onderzoek naar een CrossOver voor mensen in administratieve functies. CrossOver startte in 2014 met edities voor young professionals. In 2015 kwam tijdens gesprekken met verschillende organisaties de behoefte naar voren aan een ander type CrossOver, een voor ‘Experienced Professionals’ en ‘Uitblinkers in de operatie’. Inmiddels zijn er CrossOvers voor young, experienced professionals en uitblinkers in de operatie. Deze edities zijn een succes: er is een netwerk gevormd, de deelnemers hebben er persoonlijk veel van geleerd en ideeën zijn overgenomen. Meerdere organisaties die reeds participeren of willen participeren in CrossOver vroegen zich af of de doelgroep verbreed kan worden naar administratief personeel. Daarom start dit onderzoek naar de behoeften van de administratieve medewerkers en hun organisaties nu. Reinier Rutjens, directeur van de WENB en initiator van CrossOver: “Met CrossOver gaan we over de grenzen van onze bedrijven heen en ontwikkelen medewerkers van verschillende bedrijven oplossingen voor gezamenlijke problemen binnen onze branches. Omdat mensen in administratieve functies in onze branches tegen soortgelijke problemen aanlopen, ben ik erg benieuwd naar de mogelijkheden voor een CrossOver voor deze doelgroep.”

Verwachtingen
Het onderzoek loopt van april tot november 2017. Dit verkennend onderzoek heeft tot doel om de behoefte naar een CrossOver voor administratieve functies verder te onderzoeken, en met een advies te komen over wat voor structuur zo’n CrossOver dan zou moeten hebben. In de eindrapportage wordt de volgende vraag beantwoord: is er behoefte aan een CrossOver voor administratieve functies, en zijn hier verschillen te zien per sector en grootte van de organisatie? Belangrijk is in ieder geval dat de CrossOver voor administratief personeel voor zowel organisatie als deelnemer meerwaarde moet opleveren.

Wil je meer weten of heb je een idee dat je wilt delen? Mail Sabine dan op sabine@projectcrossover.nl of bel 06 29313541.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK