Terug naar site

Administratieve medewerkers als mini-experts

Dinsdag 11 september was het alweer de laatste Administratieve CrossOverdag van het voorjaar 2019. We sloten het traject af in de mooie omgeving van Soestduinen, bij oud pompstation van Vitens.

''Als wij je vertellen hoe de toekomst eruit ziet, ervaar je het niet. Als je het zelf ervaart, beklijft het veel beter. Als je wacht tot het je wordt aangereikt ben je te laat.''

De ochtend stond in het teken van pitches geven. Sacha van Vitens trapte af met een presentatie over Vitens en haar werk. Nogmaals bedankt Sacha! En elke deelnemer had een onderwerp gekozen in zijn/haar werk en zich daar een mini-expert op gemaakt. Wat hier zowel voorbij kwam?

  • Demo over Trello;
  • Het maken van een carrièreswitch naar instructrice ;
  • Een plan om scholieren vertellen over het bedrijf waar je werkt.

Een heerlijke dag, om 's middags buiten aan de slag te gaan. De deelnemers leerde hoe ze de opgedane kennis van de traject-dagen kunnen terugkoppelen naar hun eigen werkgever. Dit deden ze door ook het gesprek te oefenen. Hoe maak je je werkgever mede-eigenaar van je eigen ideale oplossing, in plaats van alleen het probleem. We hopen dat op deze manier de werkgever kan helpen een stap verder te zetten naar hun ontwikkeling richting de toekomst van het veranderende werk. Komende periode heeft iedereen een gesprek ingepland met zijn/haar leidinggevende.

Wij bedanken Evelyne van Vitens voor het mogelijk maken van gebruik deze locatie. En nogmaals Deloitte en Stedin als Hosting Partners van het traject.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK