Terug naar site

8e editie TechCrossOver: Wauw!

Vrijdag 22 november was het zover. De laatste dag van de 8e editie van de TechCrossOver. Een traject met dagen bij Feenstra, AVR, VodafoneZiggo en deze laatste dag bij Enexis. We begonnen ditmaal met het kijkje in de keuken. Onder leiding van Marius gingen de deelnemers het eerste uur in drie groepen aan de slag. Met dank aan meerdere Enexis collega’s kregen we uitleg over hun werkveld en was er veel ruimte voor vraag en uitleg. De teams gingen toen uiteen en oefenen met hun presentatie. En iedereen die er deze middag bij was, weet dat ze dit heel goed hebben geoefend. Na de lunch werden de middag-gasten op gevangen en toen was het tijd..

Monteurs maken podcast!

Het team van Annette die bezig is geweest met het thema ‘’Hoe omgaan met veranderingen?’’ trapte af! Ze vertelde kort over zichzelf, het proces en al snel lieten ze de teaser horen over hun podcast. Deze mannen hebben de derde dag elkaar geïnterviewd en dit is gemonteerd tot een echte podcast! Hoe vet.

Ga naar … om de podcast te luisteren.

Denkwijzer > Energie-logisch!

De mannen die hard hebben gewerkt aan het thema Energietransitie in de praktijk: hoe werkt het? Hadden een lastige klus. Want ze hebben zoveel zaken opgezocht, uitgezocht, geïnterviewd dat dit in 10 minuten vertellen niet gemakkelijk is. Maar het is gelukt! En daarna werden ook hun Energie-logische kaartjes uitgedeeld die alles perfect samenvat. Super gedaan!

Deeltijd vakman, voltijd veilig.

De heren die hebben gewerkt aan het thema Vakman & Veiligheid hebben een campagne opgezet. Want veiligheid telt ook in de auto, zowel tijdens het werk als in je privé. Met autosticker en sleutelhanger worden zij, hun collega’s en iedereen eraan herinnert!

Welk werk past bij jou?

Teamleiders hebben veel kennis gedeeld over het werven van nieuwe mensen naar hun bedrijf. Ze hebben eigen vacatureteksten uitgeplust, wat doet hun bedrijf allemaal op het gebied van werven? Wat moeten en kunnen wij zelf doen en ons team? Veel diverse ideeën, maar ook nog veel vragen. Een ding is zeker, die jeugd van tegenwoordig zijn voornamelijk te vinden online en op social!

Wij danken in het bijzonder Marlous van der Veen voor de prettige organisatie. Toos voor de ontvangst, José voor het lekkere eten, en Bas & Wil voor hun opening!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK