23 juni digitale eindpresentatie 11e editie TechCrossOver

Woensdagmiddag 23 juni is het zover. Dan presenteren de deelnemers van de huidige TechCrossOver hun bevindingen aan collega’s, leidinggevenden, HR en oud-deelnemers over het thema waar ze mee aan de slag zijn gegaan. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de bevindingen waar deze technische vakmensen en teamleiders mee aan de slag zijn gegaan?

Meld je dan aan voor de eindpresentatie middag op woensdag 23 juni 13:15 - 15:15 uur. Alle aanmeldingen krijgen tzt meer praktische informatie over deze middag. 

Thema's deze editie:

  • ‘’Kennis binnenhouden van vertrekkende oudere vakmensen’'
  • ‘’Mentaal fit thuiskomen na je werk’’
  • ‘’Vooruitkijken: Je eigen loopbaan vormgeven’’

VOORBEELD 2020 

Wij zijn ook weer erg benieuwd naar de presentaties en producten van de teams deze editie! De eerste twee dagen waren tot nu toe vanuit huis en het is nog onduidelijk of de deelnemers in mei/juni wel in hun eigen kleine team bijeen zullen komen. In 2020 hebben we de eindpresentatiemiddagen ook digitaal georganiseerd. Een team werkte aan het thema ''Hoe waarderen we de Slimste Handen van Nederland?'' en maakte deze leuke video. De video geeft direct weer hoe de TechCrossOver er ook deze editie tot nu toe uitziet.

TECHCROSSOVER

De TechCrossOver is een traject waarbij monteurs, operators, technician, teamleiders van diverse technische bedrijven vier dagen samenkomen om in teams van 5-8 personen aan de slag te gaan met een specifiek en actueel thema.Benieuwd hoe het ervoor staat met de thema’s? De eerste twee dagen zijn al geweest en de derde bijeenkomst staat gepland eind mei. Lees hier de terugblik van de thema’s tot nu toe.

Vragen of meer weten? 

Neem contact op met projectleider Marlous Roelofs.  marlous@projectcrossover.nl | +31618987286

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK