14 JUNI EINDPRESENTATIE 13e TECHCROSSOVER

Dinsdagmiddag 14 juni presenteren de deelnemers van de dertiende TechCrossOver hun bevindingen aan collega’s, leidinggevenden, HR-medewerkers en oud-deelnemers over het thema waar ze mee aan de slag zijn (gegaan) dit voorjaar. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de innovatieve bevindingen van deze groep technische vakmensen en teamleiders?

Meld je via onderstaande knop aan voor de eindpresentatie op dinsdag 14 juni van 14:00 tot 15:30 uur bij restaurant Wittern te Veghel (Verlengde Noordkade 4, 5462 EH Veghel). Aangemeld? Wat leuk! Je krijgt daarna nog een mailtje met praktische informatie over deze middag. Tot dan!

THEMA'S & TEAMS DEZE EDITIE 

Teamleiders:  

  • Hoe begeleid je werknemers zonder vereiste voorkennis/diploma’s?
  • Hoe zorg je voor goede teambuilding?

Monteurs:

  • Hoe werk je effectief samen als team en welke skills zijn daarvoor nodig? 
  • Hoe ziet jouw werk in de techniek er over 10 jaar uit? 
  • Hoe kun je effectief kennis doorgeven aan nieuwe collega's? 
  • Werkgeluk: Hoe houd je plezier in je werk?

 

TECHCROSSOVER De TechCrossOver is een leiderschapstraject waarbij monteurs, operators, technicians en teamleiders van diverse technische bedrijven vier dagen samenkomen om in teams van 6-8 personen aan de slag te gaan met een specifiek en actueel thema in de techniek. Benieuwd hoe het de teams afgaat? Lees de blogs van dag 1 en dag 2.

De eindpresentaties van de afgelopen edities vonden online plaats, maar verliepen desondanks ontzettend goed. Bekijk hier het overzicht van de gepresenteerde producten van de vorige TechCrossOver. In juni kunnen we hopelijk weer offline samenkomen.

VRAGEN OF MEER WETEN? Neem contact op met projectleider Lisa Verhey: lisa@projectcrossover.nl

 

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK