• Actieonderzoek

  Wil jij meer weten over onze mogelijkheden?

 • Weten hoe je jouw vakmensen kan binden en ontwikkelen?

  Wat heeft jouw (technische) doelgroep precies nodig om zichzelf te ontwikkelen en op welke manier zet je hen aan tot leren? Actieonderzoek betekent dat het onderzoek zelf ook al een interventie is: het zorgt voor betrokkenheid en beweging. We komen met acties die passen bij de doelgroep en creëren draagvlak, zodat jij als organisatie meteen aan de slag kan.

   

  Een voorbeeld is de TechCrossOver. Een traject ontstaan uit actieonderzoek waarbij per traject een groep van +/- 25 monteurs, technici, operators & teamleiders vier dagen samen komen, en dan een kijkje in de keuken krijgen bij anderen deelnemende bedrijven én door ze actief mee te laten denken aan grotere vraagstukken. In 2019 organiseren we hiervoor alweer de 7de (voorjaar) en 8ste (najaar) editie!

   

   

 • ''CrossOver is voor mij een belangrijke & inspirerende samenwerkingspartner. Met een enthousiast team weten ze iedere keer weer mooie initiatieven van de grond te krijgen, juist voor die beroepsgroepen waarvoor binnen bedrijven zelf (nog) niet altijd even veel aandacht is voor hun persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Hiermee weten ze deelnemers in hun kracht te zetten en ze bewust te maken van het feit dat ze zelf ‘in charge’ zijn om nieuwe of volgende stappen te zetten en daarmee actief aan hun duurzame inzetbaarheid te werken.''

  Floor | Projectleider Duurzame inzetbaarheid WENB

 • Onze opdrachtgevers

All Posts
×