• Het programma

  Tijdens CrossOver zit je in een team met 3-6 professionals van andere organisaties. Gedurende 5 dagen ga je samen aan de slag met een uitdagend vraagstuk waar jij en jouw collega's in je werk tegenaan lopen. Stuur een mailtje naar Marlous om deel te nemen (of deelnemers op te geven) of meld je aan via de website.

   

  #Ervaringen   #Thema's   #Workshops 

  Startbijeenkomst

  13 maart

  Bij AVR leer je allereerst je team goed kennen en maak je een start met je thema. Wat gebeurt er nu al op jouw thema binnen je organisatie? Waar zit verbeterpotentieel?

  Analyse

  29 maart

  Tijdens deze bijeenkomst (in Amsterdam) neem je in de ochtend deel aan jouw workshop en in de middag analyseer je verzamelde data om je oplossing een stap verder te brengen.

  Stakeholders

  17 april

  Bij Dunea bereid je in de ochtend voor hoe je optimaal gebruik kan maken van de kennis van jouw experts en in de middag ga je samen met hen aan de slag.

  Design Thinking

  18 mei

  Tijdens deze bijeenkomst (in Amsterdam) neem je in de ochtend deel aan jouw workshop en finaliseer je met behulp van Design Thinking jullie oplossing.

  Slotbijeenkomst

  7 juni

  Bij de Afvalzorg presenteer je jullie uitkomsten aan alle geïnteresseerden en betrokkenen bij jullie thema. Op naar de implementatie van jullie ideeën!

 • Ervaringen van oud-deelnemers:

  Geert (Twence)

  Deelnemer najaar 2016

  'CrossOver is erg nuttig geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling en ook een hele goede toevoeging om hierdoor bij te kunnen dragen aan onderwerpen waar men in onze sector en samenleving mee worstelt.​'

  Marjolein (Oasen)

  Deelnemer voorjaar 2016

  'CrossOver was voor mij een leerzaam project. Ik heb mijzelf zowel inhoudelijk kunnen ontwikkelen als meer op de relationele- en procesmatige kant.'

  Robin (Alliander)

  Deelnemer najaar 2016

  'Het is waardevol dat je tijdens CrossOver werkt in een gemixt team (ook met ervaren mensen) van verschillende organisaties. Zelf was ik voorzitter waardoor ik veel over mezelf heb geleerd. De neiging om alles zelf te doen is iets waar ik me nu bewust van ben, maar ook dat ik mijn enthousiasme voor nieuwe projecten zeker moet behouden!'

 • Thema's deze CrossOver

  Na je aanmelding kan je aangeven in welke thema's je interesse hebt:

  Gezonde werkhouding

  Efficiënter werken door digitalisering

  Cyber Security

  Technicus van de toekomst

  Wendbare organisaties

 • Workshops:

  Na je aanmelding komen we bij je terug om te kijken door middel van welke workshops jij je verder wilt ontwikkelen:

  Technologie van de toekomst: Cyber Security & Blockchain

  Teamwork

  Presentatietechnieken

  Pakkend schrijven

  Invloedvaardigheden

All Posts
×