• Wat is CrossOver?

  Alleen voor organisaties met vakmensen (zoals monteurs, brandweermannen en secretaresses):

  Jouw vakmensen binden en ontwikkelen? Wij doen actieonderzoek.

  Hoe zet je vakmensen aan tot leren? We interviewen de belangrijkste personen en zetten mensen op een positieve manier aan het denken. Zo zorgen we voor haalbare acties met impact.

  Jouw vakmensen laten leren met anderen?

  Hoe bind je technici? Geef ze een kijkje in de keuken bij andere organisaties én laat ze actief meedenken aan grotere vraagstukken. Sinds 5 jaar organiseren we met veel plezier de TechCrossOver, de administratieve CrossOver en we starten snel met de Energietransitie CrossOver!

   

   

 • "Dat er in elk bedrijf binnen onze sectoren dezelfde problemen voorkomen, dit is kenmerkend voor ons werk lijkt het wel. Door hier met elkaar over te praten lijkt het of je dan al meteen met elkaar in verbinding staat."

  Maarten | Senior Network Technician bij VodafoneZiggo

  ''Beter over dingen kunnen nadenken en erover kunnen praten. Dat het wel meevalt om voor meerdere mensen te spreken. Het presenteren voelt als een overwinning."

  Johan | Monteur bij VIB - netwerken

   

  ''Ervaringen en ideeën uitwisselen met als kers op de taart een resultaat om trots op te zijn van de vorige bijeenkomsten.''

  Jeannette | Management Assistent bij Alliander

  ''Ik weet nu dat ik geen moeite heb met veranderingen, maar dat onduidelijkheid en geen kaders hebben mij onrustig maken. Communicatie en meegenomen worden in toekomstplannen kunnen mijzelf een betere richting geven voor mijn persoonlijke ontwikkeling.''

  Saskia | HR ondersteuning bij Vitens

  ''Het was leerzaam om de andere organisaties beter te leren kennen en te weten wat de andere monteurs in hun werk doen. We hebben heel goed met elkaar samengewerkt en konden tijdens de sessies open met elkaar sparren. We bleven tussen de bijeenkomsten door op de hoogte van elkaar via de app, wat makkelijk is als je allemaal verschillende werkritmes hebt.''

  Wouter | Monteur bij Alliander

 • Administratief werk verandert en verdwijnt

  CrossOver doet actieonderzoek naar het veranderende administratieve werk en bedenkt slimme oplossingen om administratief medewerkers voor te bereiden op de toekomst. In het voorjaar van 2019 start de eerstvolgende editie.

  Inschrijvingen TechCrossOver

  Doe mee met de eerst volgende CrossOver voor monteurs en technici. Werk samen aan relevante thema's en neem een kijkje in de keuken bij diverse bedrijven!

  Tekort aan 120.000 technici in Nederland

  CrossOver doet actieonderzoek en bedenkt oplossingen om technici aan werkgevers te binden.

  Vakmensen samen laten leren

  In 2 minuten leggen we uit wat CrossOver is.

  De impact van een CrossOver-traject

  Met een CrossOver-traject boei en bind je jouw technici! CrossOver-deelnemers beoordelen hun werkgever na het traject een halve punt hoger dan ervoor. Ook praten ze langer over hun werk op feestjes (zo werf je meteen nieuwe technici)!

 • 300+ blije deelnemers // 65+ georganiseerde bijeenkomsten // 50+ interessante thema's // 30+ deelnemende bedrijven // 15+ edities // 5+ jaar ervaring // 1 uniek concept

   

  Wil je meer weten over CrossOver? Lees via onderstaande links wat andere bedrijven over ons zeggen!

 • Actieonderzoek vs Tech CrossOver vs Administratieve CrossOver

  Actieonderzoek

  Onderzoek van 3 maanden op maat

  We zorgen voor acties die passen bij de doelgroep en creëren draagvlak, zodat je meteen aan de slag gaat

All Posts
×